• Pangraph
  • Νέα
  • Η Pangraph στο 10ο Συνέδριο Ε.Ε.Φα.Μ. προτείνει την Πιστοποιημένη κατά FSC Φαρμακευτική Συσκευασία

Η Pangraph στο 10ο Συνέδριο Ε.Ε.Φα.Μ. προτείνει την Πιστοποιημένη κατά FSC Φαρμακευτική Συσκευασία

FLASH-USB-FSC-Pangraph-XORIS-ASTERAKI

 

Η Pangraph συμμετέχει ως υποστηρικτής στο 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing της Ελληνικής Εταιρίας Φαρμακευτικού Marketing, που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 & 12 Φεβρουαρίου 2016, στο Μέγαρο – Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της Φαρμακοβιομηχανίας.

Η φαρμακευτική συσκευασία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του marketing φαρμάκων, δεδομένου ότι ο καινοτόμος σχεδιασμός της συσκευασίας φαρμάκου μπορεί να δημιουργήσει μία καλύτερη εμπειρία του χρήστη με το φάρμακο.

Η Pangraph κατέχει σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς στην παραγωγή φαρμακευτικών κουτιών και οδηγιών χρήσης. Οι πελάτες της, κυρίως φαρμακοβιομηχανίες, επιλέγουν την εταιρεία για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στη χάρτινη συσκευασία φαρμάκου, από το σχεδιασμό των προϊόντων μέχρι και την τελική τους παράδοση.

Η Pangraph γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας για σύγχρονες προτάσεις με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και την ποιοτική του διαβίωση, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, προτείνει τη δημιουργία φαρμακευτικών κουτιών και φύλλων οδηγιών χρήσης, πιστοποιημένα κατά FSC®.

Η πιστοποιημένη συσκευασία κατά FSC®, αφορά τις φαρμακευτικές εταιρείες, που  στηρίζουν έμπρακτα πολιτικές για την περιβαλλοντικά κατάλληλη, κοινωνικά επωφελή και οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing της Pangraph 210 28 14 697.

Pangraph

Αδριανείου 34 - Ρόδου 54,
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 52,
Νομός Αττικής, Ελλάδα

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 086780702000

Επικοινωνία

e: [email protected]
τ: 210 28 14 697
φ: 210 28 29 855

Facebook Linkedin