60 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας 

Pangraph

Η Pangraph δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 1959.

Με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, η εταιρεία αποτελεί σήμερα, μία υπερσύγχρονη, κάθετη, μονάδα παραγωγής χάρτινης συσκευασίας. Ακολουθώντας τα Διεθνή Πρότυπα Ποιότητας, παράγει καινοτόμες και υψηλής ποιότητας συσκευασίες, που είναι πρακτικές και ασφαλείς για το χρήστη, συνδυάζοντας παράλληλα δυναμική εμφάνιση.

Η Pangraph στα 60 χρόνια λειτουργίας της, έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην παραγωγή φαρμακευτικών, καλλυντικών κουτιών και οδηγιών χρήσης. Συγκριτικό της πλεονέκτημα αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στη χάρτινη συσκευασία, από το σχεδιασμό των προϊόντων μέχρι και την τελική τους παράδοση.

Πρόσφατα, το τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση νέου συστήματος ελέγχου παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου για τα κουτιά και τις οδηγίες χρήσης με 2D Barcode – Datamatrix. Το γεγονός αυτό μεγιστοποιεί τις  δυνατότητες ελέγχων και πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, προσδίδοντας επιπλέον προστιθέμενη αξία στα προϊόντα των πελατών της.

Σήμερα, περισσότερες από 70 εταιρείες φαρμάκων και καλλυντικών, εμπιστεύονται την Pangraph για την κατασκευή των χάρτινων υλικών συσκευασίας των προϊόντων τους. Η συσκευασία φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων προϋποθέτει μία σειρά από ελέγχους και επιθεωρήσεις, που γίνονται σε ετήσια βάση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Μέσω αυτής της διαδικασίας επιβεβαιώνεται η ανώτερη κατάσταση, τόσο του εξοπλισμού όσο και των ακολουθούμενων διαδικασιών παραγωγής, καθώς η εξαιρετική ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Στρατηγική επιλογή της διοίκησης της Pangraph, είναι η χρήση εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών, εναρμονισμένων με την αειφόρο ανάπτυξη.

Pangraph

Αδριανείου 34 - Ρόδου 54,
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 52,
Νομός Αττικής, Ελλάδα

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 086780702000

Επικοινωνία

e: [email protected]
τ: 210 28 14 697
φ: 210 28 29 855

Facebook Linkedin