Καθώς διευρύνεται ο αριθμός των χρηστών των smartphone, ένας νέος αποτελεσματικός τρόπος αλληλεπίδρασης μεταξύ των επιχειρήσεων και των ιδιωτών έχει προκύψει – οι QR Codes. Αυτά τα δυναμικά, 2-διαστάσεων barcodes, σας επιτρέπουν να κατευθύνετε τους πελάτες σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με σχεδιασμένο και στοχευόμενο μήνυμα.

Δουλεύοντας με την Pangraph, θα σας  βοηθήσουμε να εντάξετε τους κωδικούς αυτούς σε μια ποικιλία από διαφορετικά υλικά μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων:

  • Συσκευασίες
  • Περιοδικά και Έντυπες διαφημίσεις
  • Επαγγελματικές κάρτες
  • Ιστοσελίδες
  • Διαφημιστικό ταχυδρομείο (mail)
  • Πινακίδες και αφίσες,
  • T-shirts και είδη ένδυσης και πολλά άλλα.

Οι QR Codes πρέπει να αποτελούν μέρος οποιασδήποτε εκστρατείας marketing, καθώς δίνουν στις εταιρείες τη δυνατότητα να παρέχουν  ενδιαφέρον, ελκυστικό και σχετικό περιεχόμενο σε τρέχοντες και δυνητικούς πελάτες με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να προσεγγίσετε το συγκεκριμένο κοινό σας, που αποτελεί στόχο για εσάς, επικοινωνήστε και συνεργαστείτε με την ομάδα της Pangraph σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι QR Codes;

Οι QR (QuickResponse) Codes είναι δυναμικά barcode, 2 διαστάσεων,  που όταν «σαρωθούν» με την κάμερα μιας συσκευής (smartphone, i-pad, tabletpc, laptop κλπ) οδηγούν τους χρήστες σε σχετικό περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση στο internet.

Πώς λειτουργεί;

Τοποθετώντας ένα QR Code σε μια συσκευασία, έντυπη διαφήμιση, ιστοσελίδα, επαγγελματική κάρτα κλπ, παρέχετε στους ανθρώπους την ευκαιρία να επικοινωνούν απευθείας με εσάς ή την εταιρεία σας με ένα εντελώς νέο τρόπο. Τα δεδομένα που είναι κωδικοποιημένα σε QR Codes οδηγούν τους χρήστες σε μια απευθείας σύνδεση της επιλογής σας.

Πώς θα βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Οι QR Codes διευκολύνουν την αλληλεπίδραση με άλλες προσπάθειες marketing, συμπεριλαμβανομένων της ιστοσελίδας, των διαφημιστικών e-mail και των έντυπων διαφημίσεων σας.

Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσω τους QR Codes;

Καθόλου!!! Όταν συνεργαστείτε μαζί μας θα ανακαλύψετε ότι οι QR Codes είναι πολύ φιλικοί προς το χρήστη, για εσάς και τους πελάτες σας.

Pangraph

Αδριανείου 34 - Ρόδου 54,
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 52,
Νομός Αττικής, Ελλάδα

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 086780702000

Επικοινωνία

e: [email protected]
τ: 210 28 14 697
φ: 210 28 29 855

Facebook Linkedin