Στην Pangraph εργαζόμαστε κάθε μέρα για ένα καλύτερο μέλλον προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Φιλοδοξούμε να διπλασιάσουμε το μέγεθος της επιχείρησής μας και να μειώσουμε κατά το ήμισυ τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Για να γίνει αυτό στηριζόμαστε στους ανθρώπους μας, στους οποίους προσφέρουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Δουλεύουμε ομαδικά για να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι το πρόβλημα είναι μόνο η ευκαιρία, που θα δώσει τη λύση.

Μείζονα προτεραιότητα της διοίκησης της Pangraph είναι η δημιουργία και η διατήρηση ενός υγιεινού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, τηρώντας όλους τους σχετικούς κανόνες υγείας και ασφάλειας.

Τι να περιμένετε από εμάς

 • Ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον εργασίας που καθοδηγείται από ένα ισχυρό όραμα.
 • Δέσμευση για την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.
 • Μια κουλτούρα βασισμένη στις επιδόσεις.
 • Αναγνώριση και επιβράβευση της απόδοσή σας.

 Τι περιμένουμε από εσάς

 • Αποδοχή των αξιών και του οράματος της εταιρείας.
 • Προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.
 • Αφοσίωση και ενθουσιασμό.

Αναζητήστε ευκαιρίες για εργασία στην Pangraph αποστέλλοντας το πρόσφατο βιογραφικό σας με συνοδευτική επιστολή στο e-mail: [email protected]

Με την αποστολή του βιογραφικού σας, μας δίνετε τη δυνατότητα να έχουμε μια άμεση επικοινωνία για θέσεις που ταιριάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ.

Επίσης, με την αποστολή του βιογραφικού σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχεστε τους εξής όρους:

 1. Η αποστολή του βιογραφικού σημειώματός σας γίνεται υπ’ ευθύνη σας.
 2. Με την αποστολή του βιογραφικού σας δηλώνετε ότι τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία είναι ακριβή και αληθή.
 3. Το βιογραφικό σημείωμά σας καθώς και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο το οποίο εισάγεται στη φόρμα της αίτησής σας για την αποστολή του βιογραφικού σημειώματος περιέχει «Προσωπικά Δεδομένα» που θεωρούνται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 4. Με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματός σας, δίνετε τη ρητή συγκατάθεση σας στην απαιτούμενη επεξεργασία από την εταιρεία Pangraph των Προσωπικών σας Δεδομένων με σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων σας για την κάλυψη θέσης, για την οποία αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα, ή για την κάλυψη άλλης θέσης για την οποία κρίνεται κατά την επεξεργασία ότι διαθέτετε τις απαιτούμενες ικανότητες.
 5. Για τους σκοπούς της Επεξεργασίας στα Προσωπικά σας Δεδομένα δύνανται να έχουν πρόσβαση εργαζόμενοι της Pangraph. Επιπλέον, τα Προσωπικά σας Δεδομένα διαβιβάζονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές / εξυπηρετητές (servers) που διαθέτει η εταιρεία Pangraph, καθώς επίσης ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε υπεργολάβους με σκοπό μόνο τη διαχείριση και αξιολόγηση του βιογραφικού. Οι υπεργολάβοι υπόκεινται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις, σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων.
 6. Μετά την παρέλευση δύο (2) ετών από την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διαγραφούν. Αν τελικά η Pangraph αποφασίσει να διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα για την κάλυψη μιας άλλης θέσης, θα σας ενημερώσει σχετικά και θα ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για αυτήν την περαιτέρω επεξεργασία, την οποία μπορείτε να αρνηθείτε.
 7. Έχετε επίσης δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων βάσει των άρθρων 16 και 17 του Κανονισμού 2016/679 αντίστοιχα ή τον περιορισμό της Επεξεργασίας με βάση το άρθρο 18 του Κανονισμού 2016/679. Τέλος, έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων.
 8. Από τη στιγμή που θα συγκατατεθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων έχετε το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς όμως η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της μέχρι τότε Επεξεργασίας.
 9. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα σας καθώς επίσης για να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου της Pangraph, ακολουθήστε το link .
 10. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στην εταιρεία Pangraph!
Pangraph

Αδριανείου 34 - Ρόδου 54,
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 52,
Νομός Αττικής, Ελλάδα

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 086780702000

Επικοινωνία

e: [email protected]
τ: 210 28 14 697
φ: 210 28 29 855

Facebook Linkedin